Water oplossingen

Oplossingen om afvalwaterproblemen te verminderen, water her te gebruiken, af te voeren verontreinigingen te minimaliseren en oplossingen om energie te winnen uit afvalwater.

Waste oplossingen

Oplossingen om afvalstromen te scheiden voor hergebruik en verwaarding.

Bioresource oplossingen

Oplossingen voor het verwaarden van reststoffen uit de groente- en voedselverwerkende industrie.

Afvalwater-, afvalrecycling- en bioresource oplossingen

Colubris Cleantech is een betrouwbare partner in de industriële sector en biedt winstgevende oplossingen voor complexe milieuproblemen met betrekking tot afvalwater, afvalrecycling en biologische bronnen. Dankzij onze moderne productiefabriek, knowhow, ervaren ingenieurs en projectmanagementvaardigheden zijn wij in staat om totaaloplossingen aan te bieden. Colubris Cleantech is gecertificeerd in overeenstemming met ISO 9001-kwaliteitsmanagementsysteem, ISO 14001-milieubeheersysteem en VCA**.

Sectoren

Colubris heeft ervaring opgedaan in een breed scala van sectoren waar (afval) waterzuivering, afvalrecycling en scheiding van componenten uit biologische bronnen een belangrijke rol speelt.

5 voordelen

Voor hoog geclassificeerde industriële afvalwaterbehandelingen.

meer
30%waterhergebruik

Voor bewerkingen, met een maximum van 50% rendement.

40%eiwit

Planteneiwitten van water-lentillen. De snelst groeiende plant op aarde.
 

0% afval van uien

Met uien gearomatiseerde eiwitverrijkte fractie.

Onze naam is Colubris Cleantech!

Een Nederlands bedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in scheidings- en zuiveringstechnieken. We bieden een compleet assortiment producten en processen voor water-, afval- en bioresourceoplossingen. Wij ontwerpen, vervaardigen en bouwen complete systemen. Van een eenvoudig scherm tot de integratie van de meest geavanceerde technologieën gericht op het genereren van waarde uit afval. Van idee tot turnkey realisatie.

Naar onze bedrijfspagina
Colubris

Menu